Agenda Culinară
Dacă vezi această pagină înseamnă că nu ai cont sau nu ești logat. Dacă dorești doar să vizualizezi forumul poți apăsa pe butonul "Nu mai afișa" din dreapta și această imagine nu va mai fi afișată.

Pentru o vizualizare cat mai buna a acestui forum recomandam
Vă urăm o zi bună în continuare și o navigare cât mai plăcută pe acest forum !


Reţete culinare de la lume adunate şi din nou la lume date!
 
AcasaInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Ciorbă de Cartofi cu afumătură

In jos 
AutorMesaj
AgendaCulinara
 
 
avatar


MesajSubiect: Ciorbă de Cartofi cu afumătură   Lun 11 Ian 2016, 20:11

Ciorbă de Cartofi cu afumătură



-1 ceapă uscată, de mărime medie
-1 legătură de ceapă verde
-2 morcovi
-ciolan afumat, dar merge orice afumătură (EU AM PUS 'SCARITA'...așa se numește; este cu ff puțină grăsime)
-2-3 cartofi
-borș sau zeamă de varză
-1 legătură de leuștean, proaspăt sau uscat
-sare după gust
 
Preparare :
 
Se toacă mărunt ceapă verde și uscată, morcovii se taie rondele. Se călesc împreună,





Adăugăm apoi afumătura.



Completăm cu apă cât e necesar.
 
Când carnea este aproape fiartă, se adaugă cartofii, tăiați bucățele și se mai lasă până fierb și ei
La sfârșit se adaugă borșul (eu am folosit zeamă de varză), fiert separat.
După câteva clocote, se dă la o parte și se lasă să se răcorească puțin și se presară leușteanul.





Sursa:unseremblog.blogspot.ro


Sus In jos
http://agendaculinara.forumz.ro
 
Ciorbă de Cartofi cu afumătură
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Agenda Culinară  :: AGENDA CULINARĂ :: CIORBE-
Mergi direct la: